4 Aralık 2021 Cumartesi

İspanyolca Test Çöz (Seviye Testi, A1, Kelime)

İspanyolca test çöz aşağıdaki test sayesinde ne kadar İspanyolca bildiğinizi test edebilirsiniz. Tam 25 sorudan oluşuyor. Bizzat kendim hazırladım ve hazırlarken tüm dilbilgisi konularını kapsamasına özen gösterim. Bu testte sadece gramer bilginiz değil aynı zamanda kelime bilgisi ve yazım kuralları da ölçülmektedir

Dört şıktan oluşmaktadır. Doğru seçimi yaptığınızda yeşil, yanlış yanıtlarda ise kırmızı renk görürsünüz.


Soru /

Testi bitirdin.
dan doğrun var!
Yani




İspanyolca seviye testi

İspanyolca test çöz özellikle de İspanyolca öğrenmek için ilk adımı attıysanız, kendinizi test etmek istiyor olabilirsiniz. Belki de daha önce hiç öğrenmeye başlamadınız ve çeşitli yerlerden öğrendiğiniz bilgileri test etmek istiyor olabilirsiniz. Her durumda bu test işinize çok yarayacaktır.

Hazırlamış olduğum bu testte yapmanız gereken tek şey boşluk doldurmaktır.. Yani vermiş olduğum cümlelerde boş bırakılan yere gelebilecek en doğru kelimeyi seçmeniz gerekiyor. Tabii ki doğru kelimeyi seçerken birçok kriteri dikkate almalısınız. Bu kriterlerin başında soruda sizden ne istendiğidir.

Örneğin, soruda sizden o cümleyi geniş zaman dilimine göre tamamlanması isteniyorsa, boş bırakılan yere şıklarda bulunan kelimelerden birisini seçerken geniş zaman olacak şekilde seçim yapmalısınız. 

ispanyolca test çöz, seviye testi

İspanyolca seviye testi

İspanyolca seviye testi sayesinde hangi seviyede olduğunuzu öğrenebilir, eksik ya da hatalı olduğunuz konuları da analiz edebilirsiniz.

Seviyenizi öğrenmek için bu iyi bir fırsattır. Sizlere tavsiyem, yanlış yapmış olduğunuz sorulara odaklanmanızdır. Bu soruların hangi konularla ilgili olduğunu not alın ve o konuları tekrardan öğrenin. Bu sayede eksikliklerinizi tamamlamanız ve ispanyolca öğrenmek için hızlı adımlar atmanız daha kolay olacaktır. 

0 comments:

Yorum Gönder

Konu ile ilgili anlamadığınız yerler varsa, aşağıdaki yorum kısmından sorunuzu sorabilirsiniz.